Особливості управління фінансовими ресурсами суб’єктами економічної діяльності - Плетенецька, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості управління фінансовими ресурсами суб’єктами економічної діяльності
Keywords: суб’єкти економічної діяльності; фінансові ресурси