Самоконтроль студентів за фізичним станом свого організму - Хомич, А.; Khomich, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано поняття самоконтролю, та його значення в подальшому розвитку фізичного стану людини. У разі освоєння самоконтролю та його правильного застосування він прищеплює тим, хто займається фізичною культурою, грамотне й осмислене ставлення до свого здоров’я The article analyzed the notion of self-control, and its importance in further development of the person’s physical state. When you learn self-control and its correct use, it imparts to competent and conscious attitude to the health to those who are engaged in sport.
Students’ Self-Control Monitoring
Keywords: самоконтроль; здоров’я; індивідуальні особливості; самостійні заняття; self-control; health; individual characteristics; independent activity