Мережні комунікативні технології у виборчих проектах - Федонюк, Сергій Валентинович; Цюпа, Ірина Зіновіївна; Fedoniuk, S. V.; TSyupa I. Z. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Розкрито аспекти відкритих моделей організації політичної комунікації. Показані сучасні тенденції в електронній демократії, пов’язані з розширенням можливостей доступу до інформації та реалізацією потенціалу соціальних мереж у політиці на прикладі президентських виборчих кампаній в США. Revealed aspects of the open model of political communication. Showing the current trends in e-democracy related to the expansion of access to information and realization the potential of social networks in politics the example of presidential election campaigns in the United States.
Network communication technology in the electoral projects
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: Інтернет; Internet; Політика 2.0; соціальні мережі; масове співробітництво; Politics 2.0; social networking; mass collaboration