Проектний менеджмент : практичний курс - Черчик, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми курсу «Проектний менеджмент», який входить до навчального плану підготовки магістрів спеціальності «Менеджмент». Підготовлений навчальний посібник містять програму дисципліни, методичні вказівки до проведення практичних занять, виконання індивідуальної науково-дослідної роботи, самостійної роботи студентів. Посібник призначений для викладачів, студентів економічних факультетів, практичних працівників, розрахований на використання в навчальному процесі у вищих навчальних закладах, у яких здійснюється викладання дисципліни «Проектний менеджмент».
Keywords: проектний менеджмент; навчальний посібник; практичний курс