Формування стратегії розвитку об’єктів соціальної інфраструктури регіонів України - Панасюк, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено формування стратегії розвитку об’єктів соціальної інфраструктури регіонів України
Formation of the strategy of development of social infrastructure objects in the regions of Ukraine
Keywords: стратегія розвитку; об’єкти соціальної інфраструктури