Управління корпоративною культурою підприємства - Пивоварська, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретичні та методологічні засади управління корпоративною культурою підприємства, а також здійснено комплексний аналіз її складових на прикладі конкретного підприємства. Обґрунтовано роль корпоративної культури як інструмента стратегічного управління, що впливає на внутрішню згуртованість персоналу, ефективність бізнес-процесів та адаптивність підприємства в умовах динамічного зовнішнього середовища.
Keywords: корпоративна культура; управління персоналом; організаційна ідентичність; ефективність взаємодії; мотивація; корпоративна структура; модель OCAI