Використання ребусів у процесі вивчення географії - Павловська, Тетяна Сергіївна; Макарчук, І. С.; Никонюк, У. С. (Видавнича група «Наукові перспективи», 2022)
Запропоновано ребуси географічного змісту для шкільних курсів географії 6 і 7 класів. Роз'яснено правила їх розгадування. Проаналізовано проблеми й перспективи використання подібних головоломок у навчальному процесі.
Keywords: ігрові технології; ребус; головоломка; дидактична гра; інтелектуальна гра; географія; технології навчання; географічні компетентності