Інтеграли, що залежать від параметра - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Бушев, Дмитро Миколайович; Соліч, Катерина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для методичного забезпечення лекційних та практичних занять, самостійної та дистанційної роботи студентів в рамках курсу "Математичний аналіз". Викладено основні теоретичні положення із розділу математичного аналізу "Інтеграли, що залежать від параметра. Інтеграли Ейлера"; також наведені приклади розв’язання типових задач, завдання для самоконтролю та індивідуальні завдання. Мета розробки – допомогти студентам засвоїти основні поняття і методи математичного аналізу, виробити вміння застосовувати теоретичний матеріал в практичних задачах.
Keywords: інтеграли, що залежать від параметра; неперервність по параметру; диференціювання по параметру; інтегрування по параметру; рівномірна збіжність; інтеграли Ейлера; 517(072)