Географічна структура зовнішньої торгівлі послугами Волинської області - Павловська, Тетяна Сергіївна; Теслюк, Софія Анатоліївна; Камець, Юлія Леонідівна; Pavlovska, Tetiana S.; Tesliuk, Sofiia A.; Kamets, Yuliia L. (Національна металургійна академія України, 2019)
Проаналізовано географічні структури експорту та імпорту послуг Волинської області станом на 2017 рік та їх динаміку впродовж 1996−2017 рр. Виявлено сучасні тенденції розвитку зовнішньої торгівлі послугами в регіоні.
Keywords: Волинська область; географічна структура зовнішньої торгівлі послугами; експорт послуг; зовнішньоекономічна діяльність; імпорт послуг