Історія літератури країни основної мови : програма нормативної навчальної дисципліни - Радавська, Оксана Мстиславівна; Radavska, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета даного курсу – надати студентам цілісне уявлення про літературу Франції в контексті тієї чи іншої історичної епохи, ознайомити їх з основними літературними процесами, виділити основні особливості творчого спадку найвидатніших письменників доби. Студент має побачити зв’язок між історичними подіями та літературними течіями і в той же час зрозуміти своєрідність літературних постатей.
Програма навчальної дисципліни «Історія країни основної мови» підготовки бакалавра французької філології на основі повної загальної середньої освіти, спеціальності 035 Філологія (Мова і література (французька)), за освітньої програмою «Мова і література (французька)».
Keywords: Історія літератури; основна мова; французька мова