Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі: програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних з обґрунтуванням заходів щодо розвитку персоналу підприємства в умовах ЗЕД. Різноманітні проблеми трудової діяльності людей стали об’єктом дослідження багатьох навчальних дисциплін. Основні з яких – «Управління персоналом», «Соціологія», «Психологія», «Менеджмент», «Самоменеджмент», «Стратегічне управління», «Адміністративний менеджмент», «Теорія організації», «Трудове право», «Економіка підприємства».
Програма навчальної дисципліни «Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Keywords: управління; розвиток; персонал; міжнародний бізнес