Інформаційні системи і технології на підприємстві : метод. вказівки до індив. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Описано методику виконання індивідуального науково-дослідного завдання. Наведено тематику рефератів. Подано бібліографічні покажчики для їх написання. Рекомендовано студентам третього курсу напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».
Keywords: інформаційні системи і технології; підприємство