Консолідація фінансової звітності : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Крупка, Ярослав Дмитрович; Bukalo, Nadiia A.; Krupka, Yaroslav D. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Консолідація фінансової звітності” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Облік і аудит» для студентів денної форми навчання.
Keywords: Консолідація; групи підприємств; звітність підприємств; сonsolidation; enterprise group; reporting companies