Управління ризиками в підприємницькій діяльності малого бізнесу - Кревський, Анатолій Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Об’єктом дослідження є ризики в діяльності підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні і практичні проблеми та напрями управління ризиками. Практичне значення одержаних результатів полягає у застосуванні способів зниження ризику для удосконалення управління ризиками. В роботі досліджено процес управління ризиками і з’ясовано, що його необхідно розглядати як цілеспрямований розвиток підприємства з мінімізацією втрат. В магістерській роботі загальна характеристика підприємства, дозволила обґрунтувати його основні конкурентні перевагами на ринку гофрованої продукції. Оцінюючи ризикову діяльність підприємства та здійснюючи визначення схильності до втрат від ризику рекомендується використовувати схему визначення схильності до втрат від ризику.
Keywords: ризики; управління ризиками; процес управління ризиками; система економічної безпеки