Методичні вказівки до проходження переддипломної практики з менеджменту організацій - Черчик, Лариса Миколаївна; Ющишина, Лариса Олексіївна; Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження переддипломної практики з менеджменту організацій; вимоги до оформлення та захисту звіту.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій
Keywords: менеджмент організацій; проходження переддипломної практики; 65.012.32