Індивідуальні завдання з "Лінійної алгебри" - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (My University, 2013)
Індивідуальні завдання з курсу "Лінійна алгебра" для студентів І курсу спеціальності "математика". Individual tasks for the course "Linear Algebra" for first year students in specialty "Mathematics".
Individual tasks for the course "Linear Algebra"
Жуковська Тетяна Григорівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: індивідуальні завдання; лінійна алгебра; Individual tasks; Linear Algebra