Фінансовий облік та оподаткування - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна; Матвійчук, Іванна Олегівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з фінансового обліку та оподаткування містять інформацію щодо вибору теми курсової роботи, ознайомлення з літературою. Також у виданні подано рекомендації щодо структури роботи, вимоги до оформлення, а також щодо захисту та її оцінювання.
Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм здобуття освіти.
Keywords: фінансовий облік; оподаткування; курсова робота; 657.1(072)