Комплексний контроль фізичного стану, навчально-тренувальної та змагальної діяльності спортсменів - Добринськй, Володимир Семенович; Савчук, Світлана Іванівна; Захожа, Наталія Яківна; Валькевич, Олександр Васильович; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Розкрито зміст та організацію комплексного контролю за фізичним станом, навчально-тренувальною та змагальною діяльністю спортсменів. У методичній розробці відображено суть, значення й види контролю, основні форми й організацію контролю, інформаційно-технічне забезпечення навчально-тренувального та змагального процесів, а також облік у процесі спортивного тренування спортсменів. Методична розробка розрахована на студентів факультетів фізичного виховання та інститутів фізичної культури.
Вступ 4
Розділ 1. Зміст та організація комплексного контролю за фізичним станом спортсменів 6
1.1. Визначення поняття “Контроль фізичного стану” 6
1.2. Види контролю, їх функції, зміст 7
Keywords: тренувальний процес; види контролю; фізичний стан спортсменів; засоби відновлення; 796.015.68:796.071