Давня історія України - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
Подано бібліографічні матеріали, наявні у фондах бібліотеки, по давній історії України. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях.
Keywords: бібліографічні видання; історія України; ранній залізний вік України; 63.3(4УКр)я1