Механізми забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Черчик, Лариса Миколаївна; Коленда, Наталія Вікторівна; Сак, Тетяна Василівна; Черчик, Артур Олегович; Бортнік, Світлана Миколаївна; Карлін, Микола Іванович; Туниця, Тарас Юрійович; Юрків, Надія Миколаївна; Стащук, Олена Володимирівна; Полінкевич, Оксана Миколаївна; Буняк, Надія Михайлівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У монографії відображені теоретико-методичні та прикладні аспекти механізмів забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств. Визначено сутність та запропонована структура механізму забезпечення соціальної, економічної та екологічної безпеки підприємства а також соціоекологоекономічної й управління відповідними ризиками. Окремо подані підходи до формування механізмів забезпечення компонентів соціальної, економічної та екологічної безпеки підприємств. Визначено особливості таких механізмів в окремих функціональних сферах та напрямах діяльності підприємств а також запропонована їх структура.
Дослідження розраховане на науковців, керівників та фахівців підприємств, установ, організацій, представників державних органів управління, викладачів, студентів, а також кола читачів, які цікавляться проблемами забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств.
Keywords: соціоекологоекономічна безпеки підприємств; механізми забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств; 334.72:502.171-049.5