Використання програми «ПАРУС – Менеджмент і маркетинг 7.40» для підготовки студентів економічного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2008)
Розглянуто основні підсумки навчально-практичної та методичної роботи автора з програмним продуктом “ПАРУС – Менеджмент і маркетинг 7.40” протягом 2003–2008 років.
Keywords: програма “ПАРУС – Менеджмент і маркетинг 7.40”; методична література; дисципліна “Система обробки економічної інформації”