Маркетинг: теорія і практика - Павлов, Костянтин Володимирович; Лялюк, Алла Миколаївна; Павлова, Олена Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні розкрито сутність маркетингу; висвітлено процес функціонування маркетингової інформаційної системи; описано чинники, які визначають купівельну поведінку споживачів; багато уваги приділено маркетинговій стратегії товару; охарактеризовано цінові методи конкуренції, елементи просування; розкрито суть рекламної діяльності підприємства; охоплено питання, пов’язані з маркетинговою політикою збуту й логістикою; розглянуто окремі маркетингові стратегії в загальній концепції управління підприємством; вирішено питання, пов’язані із розробкою маркетингового плану на підприємстві. Рекомендовано студентам спеціальностей 075 «Маркетинг», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 051 «Економіка».
Keywords: Маркетинг; Маркетингове дослідження; Чинники макросередовища підприємства; 339.138 (075.8)