The vegetation of Volynian national university’s botanical garden "Volyn" - Kotsun, L. O.; Kuzmishyna, S. V.; Voitiuk, Vasyl P.; Kuzmishyna, I. I.; Коцун, Л. О.; Кузьмішина, I. I.; Войтюк, Василь Петрович; Кузьмішина, С. В. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
On the basis of new surveys in the Botanical Garden of Volhynian Nationaly University 'Volyn' alist of vascular plants and habitat of rare and desapered species is made. Materials used as the basis of joint project with scientists from Germany for establishing territory of garden. A placing of territory of the scientific zone is proposed. На основі проведених обстежень нової території ботанічного саду ВНУ "Волинь" складено список судинних рослин та виявлено місцезростання рідкісних і зникаючих видів. Матеріали покладено в основу спільного з науковцями Німеччини проекту із облаштування території ботсаду. Запропоновано розміщення наукової зони території.
Рослинний покрив ботанічного саду Волинського національного університету "Волинь"
Keywords: Volhynian Nationaly University's Botanical Garden 'Volyn'; vegetation; rare and desapered species of plants; conservation; ботанічний сад ВНУ "Волинь"; рослинний покрив; рідкісні та зникаючі види судинних рослин; охорона