Система контролю версіями Git : методичні рекомендації до організації виконання лабораторних робіт з освітнього компонента «Технології платформи .Net» - Булатецька, Леся Віталіївна; Булатецький, Віталій Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних вказівках викладено теоретичні відомості про програмні засоби, які допомагають записувати зміни, внесені у файли, відстежуючи зміни, внесені в код, та розвивати навички командної роботи. Розглянуто систему віддаленого управління версіями Git, яка дозволяє організувати й забезпечити виконання комплексних лабораторних робіт, як складових частин більш складного програмного проекту, що виконується в команді. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, які вивчають програмування, зокрема для організації виконання лабораторних робіт з освітнього компонента «Технології платформи .Net», спеціальності 122 Комп’ютерні науки, освітньо-професійної програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології.
Вступ 5 1. Системи контролю версіями 6 2. Графічний клієнт GitHub Desktop 8 3. Створення нового репозиторію 9 4. Додавання співавторів 13 5. Fork проєкту 13 6. Робота з репозиторієм. 16 7. Робота з гілками 20 8. Вирішення конфліктів 25 9. Керування версіями у Visual Studio за допомогою Git 28 Список використаних джерел 33
Keywords: системи контролю версіями; Git; репозиторій; Push; Pull; Pull Request; Fork; Clone; 004.655