Свідзинський Анатолій Вадимович : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Жуйкова, Маргарита Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
У біобібліографічному покажчику висвітлено діяльність доктора фізико-математичних наук, професора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, заслуженого діяча науки і техніки України – Анатолія Вадимовича Свідзинського. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1956 до 2018 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів. The bio-bibliographical index prepared to scientific activities of the Doctor of Physics and Mathematics, professor of Lesya Ukrainka Eastern European National University, merited representative of science and technics – Anatolii Vadymovych Svidzynskyi. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1956 tо 2018, and biographical information. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; Lesya Ukrainka Eastern European National University; 530(477.82)(092)(01)