Розвиток та регулювання ринку праці: методичні рекомендації до практичних занять. - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Розвиток та регулювання ринку праці» є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки бакалаврів галузі знань 07 Управління та адміністрування 073 Менеджмент, за освітньо-професійною програмою Менеджмент. У методичному виданні подано перелік питань для опрацювання, Питання для самоперевірки знань, тестові завдання, задачі та перелік рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано здобувачам освіти економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Keywords: ринок праці; державне регулювання; управління трудовими ресурсами; попит і пропозиція; глобалізація; міграційні процеси; технологічні зміни; цифровізація; безробіття; тіньова зайнятість; 331.5:331.108.43(075.8)