Осередки писанкарства як потенційні об’єкти туризму Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Антипюк, Олена Володимирівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2019)
Проаналізовано та оцінено особливості територіального поширення та спеціалізації осередків писанкарства у межах Волинської області. Визначено важливість і пріоритетні напрями актуалізації потенціалу художніх промислів у підвищенні конкурентоспроможності регіону на ринку туристичних послуг.
Keywords: писанкарство; народні художні промисли; осередки писанкарства; етнотуризм; об’єднані територіальні громади; Волинська область