Когнітивні механізми та мовні засоби створення комічного: методологія дослідження (на матеріалів творів Джером К. Джерома) - Савіна, Ю. О.; Savina, Yu. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті викладено методику аналізу та огляду мовних засобів і когнітивних механізмів, які використовуються в написанні гумористичного твору, і є безпосереднім джерелом створення комізму. This article presents an attempt of analysis and review of linguistic means and cognitive mechanisms that are used during the creation of the humorous work and that is the direct source of comic creation.
Linguistic Means of the Creation of Comic in Humorous Writing: Research Methodology (on the Material of the Works by J. K. Jerome)
Keywords: комізм; comic; мовні засоби; linguistic means; гумористичний твір; humorous work