Фармацевтична хімія: лікарські засоби, які впливають на функції органів, обмін речовин та імунітет - Салієва, Леся Миколаївна; Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Методичні рекомендації призначені для підготовки та виконання лабораторних робіт з освітнього компонента «Фармацевтична хімія» за змістовим модулем «Лікарські засоби, які впливають на функції органів, обмін речовин та імунітет» здобувачами освіти спеціальності «Фармація, промислова фармація» денної форми навчання. Зміст і структура рекомендацій відповідають програмі даної навчальної дисципліни. Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Фармацевтична хімія», а також контрольні запитання до них.
Keywords: Вітаміни жиророзчинні; Стероїдні гормони; Кортикостероїди; 661.12(072)