Дефініційний аналіз дослідження поняття «професійний розвиток молодого вихователя дитячого садка» - Безсонова, Ольга; Bessonova, O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті відображено результати дефініційного аналізу основних понять дослідження педагогічної проблеми професійного розвитку молодих вихователів дитячого садка. Обґрунтовано сутність термінів «розвиток», «професійний розвиток», «професіогенез», «професійне становлення», «професіоналізація», «розвиток персоналу» у контексті професійного розвитку молодих вихователів дитячого садка. The article reflects the results definitive analysis of the main concepts of the research pedagogical problems of professional development of young kindergarten teachers. The essence of the terms "development", "professional development", "professiogenesis", "professional development" "professionalism", "development personnel" in the context of problems of professional development of young kindergarten teachers.
Definitional analysis of the research of the concept "professional development of a young kindergarten teacher"
Keywords: дефініційний аналіз; розвиток; професійний розвиток; професіогенез; професіоналізація; професійне становлення; definitively analysis; development; professional development; professors; professionalization; professional development