Василь Степанович Пикалюк [Електронний ресурс]: біобібліогр. покажч. [до 70-річчя від дня народж.] - Дейнека, Людмила Панасівна; Пикалюк, Василь Степанович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
У покажчику подано бібліографію наукового та методичного доробку В. С. Пикалюка, а також представлено вибрані статті професора, окремі поезії. Репрезентовано спогади про вченого та статті його колег та студентів. Видання адресовано науковцям, науково-педагогічним працівникам, здобувачам освіти.
Keywords: бібліографічні видання; 611(477.82)(092)(01)