Інформаційна безпека підприємства в умовах поширення гібридної агресії - Шандрівська, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено інформаційну безпеку підприємства в умовах поширення гібридної агресії
Keywords: інформаційна безпека підприємства; гібридної агресії