Теорія оподаткування: програма нормативної навчальної дисципліни - Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни "Теорія оподаткування" для студентів 5 курсу галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Оподаткування".
Keywords: Класична теорія податкових відносин; Марксизм; маржиналізм; теорія добробуту про податки