Translation and Interpreting : конспект лекцій та практичні завдання з курсу - Киричук, Лариса Миколаївна; Перванчук, Тетяна Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методична розробка містить конспект лекцій, у яких надаються дефініції базових понять з дисципліни, визначаються базові принципи та методи перекладу, що ілюструються прикладами. Практичні завдання передбачають розвиток перекладацьких навичок у студентів. Зміст методичної розробки відображає тематику курсу та відповідає програмі курсу «Теорія і практика усного та письмового перекладу». Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання спеціальності 035 «Мова і література (англійська)» з метою опанування теоретичних засад та розвитку практичних вмінь перекладацької діяльності.
Keywords: принципи перекладу; типи перекладу; перекладацькі операції; типи еквівалентів; прагматичні аспекти перекладу; 811.111’25(072)(042.4)