Економіка та управління підприємницькими системами: програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Економіка та управління підприємницькими системами» складена відповідно до освітньо–професійної програми для галузі знань 07 – Управління та адміністрування та навчального плану підготовки доктора філософії за спеціальністю 073 – Менеджмент.
Keywords: програма; економіка; субєкт підприємництва; підприємницька система