Ринок лізингових послуг в Україні : проблеми та перспективи розвитку - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V.; Міщанчук, Ольга Олександрівна; Mishchanchuk, Olha O. (Херсонський державний університет, 2014)
У статті розглянуто сутність, основні види, принципи та функції лізингу. Проаналізовано сучасний стан та особливості ринку лізингових послуг в Україні. На основі проведеного дослідження виділено існуючі проблеми та перспективи розвитку вітчизняного ринку лізингових послуг. The article deals with the nature, basic types, principles and functions of leasing. The current state and features of leasing services in Ukraine were analyzed. On the basis of this research, were allocated the existent problems and prospects national leasing market.
Leasing market in Ukraine: problems and prospects
Keywords: лізинг; ринок лізингових послуг; лізингодавець; лізингоодержувач; продавець лізингового майна; операційний та фінансовий лізинг; leasing; leasing market; the lessor; the lessee; the seller of the leased property; operating and finance leases