Сучасні засоби мотивації працівників на підприємстві - Полюхович, Ігор Іванович; Poliukhovych, Ihor I. (Східноєвропейський національний уніеврситет імені Лесі Українки, 2018)
У сучасних умовах проблемою мотивації є недосконалість мотивації на підприємствах, недостатнє фінансування заходів, спрямованих на вдосконалення мотивації персоналу, а також те, що на підприємствах не приділяють цьому належної уваги.
Keywords: управління персоналом; система мотивації персоналу