Обгрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків : програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Мета навчальної дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків» є ознайомити слухачів з технологією прийняття рішень, основами сучасної економічної ризикології та на основі набутої систематизованої інформації сформувати комплексну систему знань і практичних навичок щодо обґрунтування господарських рішень із різним ступенем невизначеності та ризику
Програма навчальної дисципліни «Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків» підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньо-професійної програми Економіка підприємства
Keywords: обгрунтування; рішення; ризики; програма