Особливості становлення і розвитку екологічної етики майбутніх фахівців - Сулацкова, Ольга Федорівна; Сулацкова, Ольга Федоровна; Sulatskova, Olga (Севастопольський національний технічний університет, 2012)
Дану статтю присвячено особливостям становлення і розвитку екологічної етики майбутніх фахівців. Автор аналізує необхідність екологізації етики і етизації екології, як основного принципу формування етичних норм і цінностей. Також в даній статті розглянуто суть поняття екологічної етики, визначено основні принципи і завдання її розвитку на сучасному етапі. Даная статья посвящена проблеме экологической этики в современных условиях экологического кризиса. Автор анализирует необходимость экологизации этики и этизации экологии, как основного принципа формирования этических норм и ценностей. Также в данной статье рассмотрено суть понятия экологической этики и определено ее основные принципы и задания на современном этапе развития общества. This article is devoted the features of becoming and development of ecological ethics. An author analyses the necessity of ecologization of ethics and етизації ecology, as basic principle of forming of ethics norms and values. Also essence of concept of ecological ethics is considered in this article, certainly basic principles and tasks its development on the modern stage.
Особенности становления и развития экологической этики будущих специалистов
Features of becoming and development of ecological ethics
Keywords: етика; этика; ethics; екологічна етика; экологическая этика; ecological ethics; екологічна криза; экологический кризис; ecological crisis; нова етика; новая этика; newly ethics