Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту випускних кваліфікаційних робіт (проєктів) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація освітньо-професійної програми Туризм - Ільїн, Леонід Володимирович; Пасічник, Михайло Петрович (My University, 2024)
Методичні вказівки містять узагальнені вимоги щодо тематики, написання, оформлення та захисту випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» зі спеціальності 242 Туризм і рекреація. Рекомендації укладено відповідно до чинних нормативних документів і матеріалів з організації науково-дослідної роботи студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: Кваліфікаційна робота; 378