Управління міжнародними проектами та програмами: програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Основи планування міжнародних проектів. 2. Особливості управління міжнародними проектами.
Управління міжнародними проектами та програмами: програма нормативної навчальної дисципліни (ОР магістр, спеціальність «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини», 2 курс, 3 семестр – д.ф.н.).
Keywords: управління; міжнародні проекти; міжнародні програми; management; international projects; international programs