Палеозоологія : тестові завдання - Сухомлін, Катерина Борисівна; Sukhomlin, K. B. (Східноєвропейський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
Видання уміщує 500 тестових завдань з різних розділів курсу «Палеозоологія», передбачених навчальним планом ОКР «спеціаліст» спеціальності 7.04010201 «Біологія», відповіді до них та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: Палеозоологія; тестові завдання; zoopaleontology; test tasks