Аналіз функціонування міських поселень України в умовах транскордонного співробітництва (на матеріалах єврорегіону «Буг») - Корнелюк, Ольга Антонівна (Міжнародний гуманітарний університет, 2017)
У статті розглянуто організаційні форми транскордонного співробітництва, визначено роль міських поселень в активізації транскордонного співробітництва, проаналізовано результати транскордонного співробітництва міських поселень, досліджено основні напрямки реалізації транскордонних проектів в міських поселеннях.
Keywords: транскордонне співробітництво; форми транскордонного співробітництва; центр активізації транскордонного співробітництва; транскордонне партнерство; транскордонний проект; 339.92:911.37