Медико-психологічне консультування - Магдисюк, Людмила Іванівна; Федоренко, Раїса Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У навчально-методичному посібнику розглядаються актуальні питання змісту медико-психологічного консультування, психологічної допомоги в клініці, дається характеристика найбільш поширених методів психодіагностики, що можуть використовуватись у практичній діяльності практичних психологів. Посібник знайомить із особливостями організації роботи психолога в клініці, формами та змістом роботи практичного психолога. Розраховано на студентів факультету психології, практичних та клінічних психологів, лікарів, зацікавлених у застосуванні психологічних методів у лікувально-профілактичній діяльності.
Keywords: 61:159.9-048.88(075.8)