Експертиза товарів та послуг : конспект лекцій - Шостак, Людмила Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Експертиза товарів і послуг» є обов'язковою складовою навчального плану підготовки фахівців галузі знань 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти отримують теоретичні знання щодо сутності експертизи продукції чи послуг, засади та принципи проведення окремих видів експертизи, залежно від виду товару чи послуги. Тому запропонований курс є важливим для формування висококваліфікованого фахівця у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, у галузі знань 07«Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства».
Keywords: експертиза товарів; експертиза послуг; 657.1 (072)