Функції концепту «надія» у кантаті Віктора Тиможинського на слова Лесі Українки - Коменда, Ольга Іванівна (Тернопільський педагогічний університет ім.В. Гнатюка, 2009)
У статті зроблено спробу простежити вплив концепту «надія» на структурні параметри (принципи членування та взаємозв’язку) кантати Віктора Тиможинського на слова Лесі Українки.
Keywords: концепт «надія»; принципи членування та взаємозв’язку; інтерпретація; концептуально-структурна організація; семантика; 78..072.2