Українська мова за професійним спрямуванням : для студентів юридичного факультету - Голоюх, Лариса Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Посібник укладено згідно з типовою програмою дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)», затвердженої наказом МОН України № 1150 від 21.12.2009 р. Структурування матеріалу здійснено відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Система вправ і завдань спрямована на формування умінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Посібник відповідає стандартові вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» першого (бакалаврського) рівня і принципів професійної та особистої зорієнтованості навчання. Для студентів юридичного факультету.
Keywords: мовознавство; 811.161.2’38 (075)