Організація праці менеджера [Електронне видання]: метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Наведено програму курсу «Організація праці менеджера», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано студентам четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: менеджер; організація праці; 316.343-057.1(072)