Establishing environmental responsibility of business in Ukraine - Колосок, Андрій Мирославович; Стрішенець, Олена Миколаївна; Kolosok, Andrii M.; Strishenets, Olena M. (Національна академія управління, 2016)
У статі розкрито теоретичні і практичні аспекти екологічної відповідальності бізнесу. Визначено сутність поняття «екологічна відповідальність бізнесу», розглянуто його значення, проблеми та перспективи розвитку в українському бізнес-середовищі. Establishing environmental responsibility of business in Ukraine. Theoretical and practical aspects of environmental responsibility of business are explored in the article. Its significance, problems and development prospects within Ukrainian business environment are considered.
Становлення екологічної відповідальності бізнесу в Україні
Keywords: екологічна відповідальність; бізнесу; environmental responsibility; of business