Фінанcи : програма нормативної навчальної дисципліни для студентів напрямів підготовки 6.030509 – “Облік і аудит”, 6.030504 – “Економіка підприємства” - Грудзевич, Ігор Теофілович; Hrudzevych, I. T. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предмет дисципліни "Фінанси" вивчає економічні відносини, що виникають у процесі руху фінансових ресурсів між державою, юридичними і фізичними особами та опосередковуються спеціалізованими фінансовими інститутами. Деякі розділи курсу «Фінанси» зв’язані з іншими економічними дисциплінами, які студенти вивчали раніше та будуть вивчати у майбутньому, зокрема: "Основи економічної теорії", "Макроекономіка", "Економіка підприємства", "Теорія фінансів", "Гроші та кредит", "Банківська справа", "Бухгалтерський облік", "Податкова система" та ін. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Фінанси та фінансова система 2. Державні фінанси та фінанси підприємств
Програма навчальної дисципліни "Фінанси" для студентів галузі знань 0305 – Економіка та підприємництво, напряму підготовки 6.030509 – “Облік і аудит”, 6.030504 – “Економіка підприємства”.
Keywords: фінанси; фінасова система; програма; нормативна дисципліна